Ονομάζομαι Σάββας Κουρμαζόγλου. Είμαι 38 ετών και ζω στην Αθήνα.

Οι ρίζες καταγωγής μου είναι από την Κωνσταντινούπολη, πόλη της τέχνης και του πολιτισμού. Από τα 15 μου ασχολούμαι με την τέχνη της αργυροχρυσοχοΐας μαθαίνοντας τον σχεδιασμό κοσμημάτων, την κατασκευή και την αδαμαντοδεσία. Όταν στα 20 μου συνάντησα την εκκλησιαστική αργυροχρυσοχοΐα και συγκεκριμένα τους επιστήθιους σταυρούς και τα εγκόλπια ενθουσιάστηκα τόσο που αμέσως ξεκίνησα να τα μελετώ με ευλάβεια και υπομονή .Στόχος μου ήταν, μέσα από την τριβή μου με το αντικείμενο, η δημιουργία σχεδίων τα οποία θα προσέθεταν ένα λιθαράκι στον τόσο πλούσιο κόσμο της εκκλησιαστικής τέχνης.

Στην ιστοσελίδα μου μπορείτε να βρείτε επιστήθιους σταυρούς και αρχιερατικά εγκόλπια ή ιερατικά εγκόλπια. Είναι ένα μικρό δείγμα της εργασίας μου. Όλα τα έργα μου είναι 100% χειροποίητα και προορίζονται για αρχιμανδρίτες και δεσπότες. Τα υλικά με τα οποία κατασκευάζονται οι επιστήθιοι σταυροί και τα εγκόλπια είναι το ασήμι, οι ημιπολύτιμες πέτρες, οι πέτρες από ζιργκόν και περίδοτα. Όλα τα προϊόντα μου είναι double επιχρυσωμένα .

Τέλος, εκτός των δειγμάτων που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου μπορείτε παραγγείλετε επιστήθιους σταυρούς και εγκόλπια με βάση την δική σας επιθυμία.